Od 1. srpna 2016 rušíme platební systémy Skrill a Neteller

Červenec 15, 2016 12:52

Vážení obchodníci,

od 1. srpna rušíme platební metody Skrill a Neteller. Tyto platební služby byly málo používány našimi zákazníky a byly spojeny s náklady/poplatky.

Počínaje 1. srpnem 2016 nebudete moci využívat tyto platební systémy ke vkladům a výběrům financí. Vezměte prosím na vědomí, že z důvodu vyloučení praní špinavých pěnez - tzv. Anti-Money Laundering zásady - budou všechny vklady učiněné přes tyto platební systémy před 1. srpnem 2016 vráceny tou samou platební metodou. To znamená, že pokud pomocí Skrillu vložíte $100 dne 29. července 2016 a 2. srpna 2016 zažádáte o výběr ve výši $100, výběr bude zpracován na Váš Skrill účet.

Dále prosím vezměte na vědomí, že následující možnosti vkladu jsou stále k dispozici a to zdarma:

  • Klasický způsob vkladu: Bankovní převod, ZDARMA, obvykle trvá 1 až 3 pracovní dny.
  • SOFORT: platební systém dostupný v určitých zemích (přečtěte si prosím informace o vkladech a výběrech níže), platby přes tento platební systém jsou realizovány okamžitě.

Další alternativou je vklad platební kartou. Vklad touto metodou je zpoplatněn, výši poplatku naleznete v přehledu našich platebních systémů: Vklady a výběry.


S pozdravem,
Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!