Společnost Admiral Markets byla zvolena Nejlepším MT4 brokerem v soutěži UK Forex Awards 2015

Září 22, 2015 11:45

Admiral Markets čelila tvrdé konkurenci v té nejprestižnější kategorii, ale díky unikátnímu balíčku MetaTrader 4 Supreme Edition nakonec získala cenu.

Předávání cen se konalo 16. září v Londýně a ceremoniálu se účastnili ti nejlepší z britského FX světa.

Akce byla organizována a pořádána Shares Magazine a cílem bylo odměnit špičkovou technologii, nízké náklady na obchodování, komplexní tržní nástroje, pokročilé vzdělávací programy a prvotřídní zákaznický servis.

Iain Rogers, CEO společnosti Admiral Markets UK řekl: "Je skvělé vyhrát tak prestižní ocenění a vědět, že pro nás hlasovali naši klienti. Vítězství v Nejlepším MT4 brokerovi je odpovídající odměnou za tvrdou práci našeho UK týmu a našich kolegů po celé Evropě. "

Dále Iain Rogers dodal:

"Rád bych poděkoval všem našim klientům, kteří pro nás hlasovali. Můžete si být jisti, že budeme i nadále nabízet nejlepší možné obchodní podmínky a vysokou úroveň zákaznické podpory."

Admiral Markets UK Ltd

Avatar-Admirals
Admirals Správa Vašich výdajů, investic a financí na jednom místě.

Admirals je více než jen broker, je finančním centrem, které nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb. Jednoduší přístup k osobním financím, se správou výdajů a investic. To vše na jednom místě!